Om oss

travelling girlsHej och välkommen till bloggen för Krono Campings upplysningar, tips och råd om resor! För dig som är husvagnsägare eller tältinnehavare så kommer jag ha en hel del av bra saker att dela med mig av. För vem har inte inte känt lusten av att bara dra iväg med sitt pick och pack utan att behöva planera för mycket? Nu kan du bara kolla in Krono Camping innan du far och ögna igenom våra förslag!

Med fokus på billiga platser för en smal budget och överkomliga lågprisalternativ hoppas jag att denna sida kommer vara till godo för de som vill få ut det mesta av sina vistelse utan att behöva slösa alla pengar på boendet utan på upplevelserna istället. Uppleva kultur och gå på sight seeing och kunna spendara pengar på nöjen istället för att lägga det på en plats som bara används för att sova.

Jag är själv erfaren campare och vet fördelarna med att få fatt i ett billigt boende men för den delen inte behöva drastiskt skära ned på bekvämligeheten. Men som resenär i tält och husvagn så är man kanske inte så kräsen. Men för dem som vill ha ett ordentligt boende med fyra väggar, golv med tak så kommer jag även posta om billiga pensionat och hostels. Detta alternativ kanske mest berör weekend resenärer för storstäder men också längre perioder i samband med semester. Sidan är givetvis öppen för alla men den har kanske mest fokus på familjer med mindre barn samt studenter med lite pengar på fickan. Det mesta kommer att vara inriktitat på Sverige men även innnehålla tips om utlandsresor och framförallt då i Europa som erbjuder en helt annan upplevelse än att bara åka till samma gamla camping år ut och in i Sverige. Så varför inte våga testa något nytt!

Jag vore också tacksam för tips och synpunkter från dig som besöker sidan och postar gärna saker på förfrågan om något specifikt ämne. Eller om du har någon undran om sidan, dess layout eller funktioner så var inte rädd för att kontakta mig så ska jag göra mitt bästa för att förbättra detta.