Blöta fötter?

Posted by on oktober 3, 2013 in Livsstil

Jag bara måste dela med mig av det här fyndet då jag anser att alla borde se välproducerat material med snygg finish inom reklamvärlden. Killarna och tjejerna bakom denna nya imponerande fräscha reklamserie har verkligen träffat huvudet på spiken. Den marknadsför skorna i kollektionen F/W13 Amphibiox från tillverkaren Geox med ett schysst historieberättande och sköna karaktärer.

Huvudkaraktären heter Tom och han har av någon outgrundlig anledning fått med sig ett sött litet privat regnmoln som bara vill inget annat än att göra han blöt 24/7. Vi får följa med honom under en vecka i det annars så solbelysta Barcelona och se hur han värjer sig i vardagen. Som tur är så det ju så att Tom har försett sig med splajdans nya skodon från GEOX som gör att han ändå är snustorr om fötterna. Med ett nytt par för varje dag i veckan ger han dem en rejäl prövning och man får följa med och se hur de hanterar diverse våta situationer.

Du kanske tänker vattentätt = stövlar men då får du tänka om! De ser faktiskt riktigt bra ut och passar lika bra för en dag på skolan, en runda på krogen eller om du ska ut och leka med hunden vid sjön. Snyggt funktionella alltså.

Serien heter Seven Days of Rain (Sju dagar av regn) och den vill säga att förutom asgrymm ny vattenavvisande teknologi så erbjuds vi även skor som gör att du är ståndaktig och säker varthän du vänder dig i världen!