Hjula dig fram i Paris eller Amsterdam! – Spana in smart grafikblad

Posted by on augusti 20, 2013 in Hälsa, Livsstil, Nyheter

Fann denna smidiga illustration om cykeluthyrning som är värd att rekommendera på www.almocamping.se/cykel-genom-stan gjort av Momondo.se .  Så kolla in för att få veta hur du kan ta dig snabbast mellan Berlins krogar eller Amsterdams coffeshops.

Ska du hyra för en längre period kanske det är värt att skaffa periodkort eller längre laddning. Detta är helt beroende på i vilken stad du ska bege dig till och utforska på två hjul. Paris har ett system där du betalar extra per halvtimme efter valda tidsperiod om en dag eller en vecka.

I Amsterdam måste ett kollektivtrafikkort först köpas och sedan tankas på med kreditvärde. Alla städer har sina system med olika prisindex. Grafiken visar var de mest centrala och attraktiva depåerna finns genom en liten karta och förser information om antal stationer, antal cyklar och försäljningsställen m.m. Så de viktigaste delarna är med som pris, tider, kontaktuppgifter, betalningssätt och lite extra tips.

Hjula dig fram i Paris eller Amsterdam